dc.contributor.author | පූජ්ය. පාහියංගල සුමංගල හිමි | |
dc.date.accessioned | 2023-07-21T09:35:15Z | |
dc.date.available | 2023-07-21T09:35:15Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Pravacana, 9(1):p.221-230 | en_US |
dc.identifier.uri | http://repo.busl.ac.lk/handle/1/114 | |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Bhiksu University of Sri Lanka:Anuradhapura | en_US |
dc.subject | පුරාණ ජන සමාජය | en_US |
dc.subject | කැඳ සහ ධාන්ය ආහාර | en_US |
dc.subject | Ven. Pahiyangala Sumana Thero. | en_US |
dc.title | පුරාණ ජන සමාජයේ කැඳ සහ ධාන්ය ආහාර පරිභෝජනය පිළිබඳ විමර්ශනාත්මක අධ්යයනයක් | en_US |
dc.type | Article | en_US |